Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Novoroční předsevzetí pro podnikatele

  • 0

Přelom roku je vhodný čas pro bilanci roku minulého a také se naskytuje příležitost dát si předsevzetí do roku následujícího. Je to dokonalý způsob, jak si ujasnit své cíle, kterých chcete dosáhnout a jak vylepšit to, co se loni až tak nepovedlo.

Která předsevzetí se vám budou hodit v praxi?

1.      Zorientujte se v legislativních změnách

Jaké hlavní změny nastanou v zákonech v roce 2017, si můžete přečíst v článku: Co nás čeká v roce 2017?

2.      Udržujte dobré vztahy napříč firmou

Udržujte přátelské prostředí mezi zaměstnanci a nezapomínejte na interní komunikaci, která má silný vliv na spokojenost zaměstnanců a výrazně ovlivňuje jejich motivaci k práci.

3.      Buďte k nalezení na internetu

Zkontrolujte si funkčnost vašeho webu, který můžete vhodně rozšířit prostřednictvím sociálních sítí. A nezapomeňte dynamicky aktualizovat obsah.

4.      Naučte se pracovat s časem

Stanovte si, kolik času budete věnovat práci a neopomínejte svůj osobní život. Pokud se vám nedaří s časem efektivně zacházet a máte pocit, že pořád něco nestíháte, můžete využít kurz Time managementu, který vás naučí, jak si čas účelně zorganizovat.

5.      Vzdělávejte své zaměstnance

Jelikož ve všech oborech dochází k neustálému rozvoji, je důležité stále doplňovat nové znalosti a zdokonalovat dovednosti. Ne každý si ale ve svém volnu najde dostatek času, nabídněte proto zaměstnancům oborové vzdělávání, kurzy či školení. Uvidíte, že vynaložené výdaje se vám jistě vrátí. Navíc lze využít i dotačních programů k profinancování.

Podívejte se na naši nabídku kurzů pro firmy i veřejnost.

A jelikož v podnikání nejsou hranice, určitě vás napadne spoustu dalších předsevzetí.

A co udělat proto, aby předsevzetí nezůstala jen ve vaší hlavě?

Vytvořte si seznam, který dejte na místo, kde ho budete mít na očích každý den. Najděte vnitřní motivaci – důležité je vědět, co chcete a proč. Vědomě se rozhodněte – nejlepší moment pro změnu je totiž právě teď. Dopracujte se k vytouženému cíli po menších krůčcích, jen tak si vybudujete nový návyk, který bude fungovat i nadále. Postupně vyhodnocujte, kam jste se posunuli a nezapomeňte na odměny za splněné cíle, to vám zpětně pomůže ve vaší vnitřní motivaci.

Kategorie: Alavia Education







blog comments powered by Disqus