Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Nové balíčky na službu Virtuální asistentky

  • 0

Nové balíčky na službu Virtuální asistentky

Jelikož nám jde o spokojenost našich klientů, připravili jsme pro Vás nové balíčky služby Virtuální asistentky.

O co jde?

Neustále se snažíme vylepšovat službu Virtuální asistentky. Našim cílem je šetřit nejen Váš čas, ale i peníze.

Proto jsme vytvořili nové balíčky s výhodnější cenou. Balíčky obsahují pouze to, co opravdu potřebujete – můžete tedy uvedených služeb využít neomezeně za stálou cenu! Ke všemu tím dochází ke kombinaci stálého měsíčního paušálu a výhodnější sazby minutového paušálu v případě, že budete potřebovat zpracovat nějaké úkoly mimo práce uvedené v balíčku. Platíte tedy opravdu spravedlivou cenu!

Seznamte se s novými balíčky:

Telefonní podpora – využijte přesměrování telefonu na Virtuální asistentku v době, kdy máte důležitou schůzku, jste zaneprázdnění, nebo nechcete být rušeni za 1 000 Kč měsíčně.

Basic Virtuální asistentka – v balíčku na Vás čeká administrativní podpora Virtuální asistentky, obsluha Vaší emailové schránky, péče a správa elektronického diářem, a to jen za 2 500 Kč za měsíc bez ohledu na to, kolik času asistentka nad uvedenými úkony stráví.

Virtuální asistentka – plnohodnotný balíček, který zahrnuje administrativní podporu Virtuální asistentky, obsluhu Vaší emailové schránky, péči o Váš elektronický diář, přesměrování telefonních hovorů v době, kdy nemáte možnost příchozí hovor zvednout, ověřování Vašich schůzek zapsaných v diáři včetně rezervace stolů v restauraci či kavárně, potvrzení těchto schůzek druhé straně.

Podívejte se na naše webové stránky a vyberte si z nové nabídky!

Soňa Nehybová
virtuální asistentka
+420 702 570 409








blog comments powered by Disqus