Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Jaké podnikání je předurčeno k úspěchu?

  • 0
Už několik let poslouchám od svých známých a kamarádů otázky typu: "Chci podnikat, ale nevím, co mám dělat. Co si myslíš, v čem bych měl/a podnikat?" Dlouho jsem pořádně nevěděl, co mám na takové otázky odpovídat a tak jsem s nimi zkoušel brainstorming a napadlo nás nesčetně mnoho možností, i když kdo ví, zda některá byla alespoň trochu kloudná.
 
Avšak teď už přesně vím, jak mám odpovídat a jak nalézt skvělé podnikání. Každý z nás chce něčeho více a něčeho méně. Jak jednoduché, ale zatím nicneříkající. Většina z nás chce více lásky, peněz, uznání či volného času a naopak chceme méně stresu, konfliktů, těžkostí nebo nejistot. Pokusme se tedy své podnikání zaměřit na to, abychom lidem poskytli to, čeho chtějí více, anebo naopak je zbavili toho, co nechtějí vůbec, případně jim můžeme umožnit obojí.
 
 
Příklad:
 
Naše společnost poskytnutím virtuálního sídla zbavuje podnikatele části nejistoty, že přijdou o svůj soukromý majetek v případě, že by se jim v jejich podnikání z nějakého důvodu nedařilo. Také jim však dává více volného času, protože spoustu informací, které by si podnikatel musel zdlouhavě zjišťovat sám, mu my poskytneme okamžitě a zdarma.
 
 
Je to tedy jasné. Podnikejte tak, abyste pomáhali druhým, a budete mít dostatek práce. Každý člověk má touhu být šťastným, a proto podnikání, které pomáhá lidem, aby byli šťastní, je předurčeno k úspěchu.
 
 
Odpovězte si tedy na otázky: Co lidé v mém okolí opravdu, ale opravdu chtějí? A jak jim s tím já mohu pomoci?







blog comments powered by Disqus