Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

Chcete získat dva klienty nebo raději sto?

  • 0
Pokud oslovíte deset potenciálních klientů (např. telefonem nebo e-mailem), tak pravděpodobně si od vás něco koupí maximálně dva. Co se ale stane, když takto oslovíte deset podnikatelů – potencionálních partnerů? Získáte pravděpodobně také dva partnery. Jenže tito partneři vám mohou během následujícího roku přinést třeba padesát platících klientů. V tom je síla spolupráce! Deset telefonátů vám zajistí sto klientů místo dvou.
 
Představte si, že jste masér a máte dohodu s místní posilovnou. Posilovna dá každému novému členovi kupon na „reflexní masáž“ zdarma k vaší standardní masáži. Na oplátku rozešlete svým klientům leták z posilovny třeba, když budete posílat váš pravidelný newsletter. Každý z této situace získá. Posilovna získá z toho, že se dostane jejich leták do rukou lidem, kteří se o sebe starají. Zákazníci těží z toho, že jim předáte informaci o prvotřídní masáži a posilovně a ještě dostanou bonusy zdarma. A vy získáte tím, že máte pravidelný přísun klientů – dost možná dostatek pro zbytek vaší kariéry. A to vše za jeden den práce.
 
Zkuste oslovit místního prodejce automobilů a navrhněte mu masáž zdarma pro každého zákazníka, který koupí dražší model. Prodejce vozů vám může zaplatit třeba dvě masáže za cenu jedné a rozdá je, když si někdo koupí automobil. Ještě lepší je když sdělí zákazníkovi, že jim zavoláte a domluvíte se na detailech. Proaktivita se vždy vyplatí!
 
I my nabízíme partnerství všem zajímavým subjektům v našem okolí. Napište nám, jak bychom mohli spojit síly a využít vzájemný potenciál?







blog comments powered by Disqus