Volné pozice/Kariéra | Blog | Pro média | Kontakt | |

Zůstaňte informovaní

Přihlašte se k odběru článků, rozhovorů a novinek od New Wave Service zdarma.

New Wave Service nebude sdílet Váš e-mail s žádnou jinou organizací a umožní Vám kdykoliv se odhlásit.

3 měsíce na zkoušku zdarma nebo akce až 12 měsíců virtuálního sídla zdarma

Služba virtuální sídlo v Ostravě 3 měsíce na zkoušku zdarma

Jelikož jsme si jisti naší službou a našimi kvalitami, umožňujeme klientům, aby si nás vyzkoušeli! Do odvolání tedy můžete naši službu virtuálního sídla firmy v Ostravě, vyzkoušet na 3 měsíce zdarma.*

V případě, že nás chcete vyzkoušet, tak do objednávkového formuláře zadejte do políčka „slevový kupón“ kód: 3MZZ.

Pokud s naší službou budete spokojeni, tak po 3 měsících proběhne vaše první platba, neplatíte tedy nic dopředu. Pokud byste nebyli spokojeni, což jsme si jisti, že se nestane, tak vůči nám nebudete mít žádné závazky (jen si přemístíte sídlo své společnosti na jinou adresu).

Takto můžete využít naši službu 3 měsíce zdarma a máte čas na to, abyste založili svou společnost.


Příklad:

Pochud chcete využít naší akce „3 měsíce na zkoušku zdarma“, podepíšete s námi smlouvu a využíváte sídlo u nás 3 měsíce zdarma. Zhruba 14 dní před ukončením zkušební doby se s vámi spojíme a pokud budete s našimi službami spokojeni, tak klasicky pokračujete tarifem na 12 měsíců.


Přejděte k nám od konkurence a získejte až rok služby zdarma

Pro ty z vás, kdo již službu virtuálního sídla využívá u jiného poskytovatele, máme speciální nabídku, kdy můžete využít virtuální sídlo u nás, a my vám dáme zdarma dvakrát tolik měsíců, které máte u konkurence již zaplacené.**

V případě, že chcete využít této nabídky, tak do objednávkového formuláře zadejte do políčka „slevový kupón“ kód: 12MZ.


Příklad:

Do ukončení vašeho stávajícího sídla u naší konkurence vám chybí 4 měsíce. Pokud využijete akce od nás a objednáte tarif na 12 měsíců, tak zdarma získáte 2x 4 měsíce. Dohromady tedy máte sídlo na 20 měsíců za cenu 12 měsíců.

Na co ještě čekáte? Lepší sídlo nenajdete! Vyplňte formulář pro předběžnou objednávku a my už se o vše postaráme.

 

*Platí pouze pro paušály na 12 měsíců nebo 24 měsíců (o dobu „na zkoušku“ se toto období prodlouží). Tato akce platí do odvolání. Společnost New Wave Service s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu podmínek této akce.
**Po předložení dokladu, který jednoznačně prokazuje od kdy, do kdy máte službu předplacenu. Maximální poskytované období zdarma je na 12 měsíců. Platí pouze při platbě sídla na 12 měsíců. Posouzení nároku na období zdarma náleží výhradně společnosti New Wave Service s.r.o. Tato akce platí do odvolání. Společnost New Wave Service s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu podmínek této akce.








blog comments powered by Disqus